Miből és hogyan készülnek

a zöldségpogácsák?

Búza zöldségpogácsa: zöldségek, búzasikér, zöldfűszerek

Gombás zöldségpogácsa: gomba, zöldségek, búzasikér, zöldfűszerek

Zabpehely zöldségpogácsa: zabpehely, zöldségek, zöldfűszerek

 

Az összeállított zöldségpogácsákat, olaj nélkül előpároljuk, majd grillpadon aranybarnára sütjük.

Miből és hogyan készülnek

a hamburger zsemlék?

Összetevők: fehérliszt és teljes kiőrlésű liszt keverék, élesztővel. Saját fejlesztésű hamburgerbucit az étteremben kelesszük, és sütjük ki, így biztosítva minden nap a friss terméket.

Miből és hogyan készülnek

a szószaink?

Saját fejlesztésű napraforgó, mandula mixünket, minden nap frissen turmixoljuk, így biztosítva a friss szószokat.

 

Mandulaszósz: mandula mix, víz, hidegen sajtolt napraforgó olaj

 

Istvánffi szósz: napraforgó mix, víz, hidegen sajtolt napraforgó olaj, mustár, citromlé

 

BBQ szósz: paradicsompüré 37%; víz, cukor, narancslé, ételecet, vöröshagyma, paprika, módosított keményítő, citromlé, só, uborka, fűszerek (mustárt tartalmaz), fűszernövény- és fűszerkivonatok (zellert tartalmaz), füstaroma

 

Ketchup: paradicsom (148g paradicsom 100g ketchupban), ételecet, cukor, só, fűszer- és fűszernövény kivonatok

(zellert tartalmaz), fűszer

 

Mustár: E-szám mentes Univer Mustár: ivóvíz, ételecet,

mustármag, cukor, étkezési só, fűszerek

Miből és hogyan készül

a meggyes álom?

Élesztő mentes, krumpli alapú, nyers tésztába, gyümölcsöt töltünk, formára készítjük, majd kifőzzük, és fahéjas, gyümölcscukros zsemlemorzsába forgatjuk.

Miből és hogyan készül a sült burgonya?

Összetevők: burgonya, napraforgó olaj

A fagyasztott steak burgonyát napraforgó olaj, repceolaj, kukoricaolaj, mogyoróolaj keverékében 4-8 percig aranybarnára sütjük.